woensdag 6 november 2019

DIM DINING ANTWERPEN

DIM DINING – ANTWERPEN «««««
*  Vrijdagmarkt 7 – 2000 Antwerpen ( 03 226 26 70 -: www.dimdining.be  (best reserveren)
Open: dinsdag – zaterdag lunch en diner
Datum bezoek : Oktober 2019




Gelegen op de Vrijdagmarkt, niet ver van de Groenplaats ligt het Dim Dining restaurant. Wij hadden voor alle zekerheid een reservatie vastgelegd voor een lunch op vrijdag, dit bleek achteraf voor de lunch op een weekdag niet direct noodzakelijk. Het aperitief werd geserveerd in een gezellig deel van het restaurant met uitzicht op de vrijdagmarkt. Men serveerde ons een uiterst lekkere Junmai-Yamahai-Muroka-Nama-Genshu Shizenshu van Kidoizumi Shuzō ( meer uitleg hieromtrent volgt zeker in een latere post) met enkele heerlijke en uiterst verfijnde hapjes.


 Na het aperitief werden wij begeleid naar de counter onze geliefde plaats in een Japans Restaurant waar wij konden genieten van het vervolg van onze culinaire ervaring. Het zou ons te ver leiden om alle schotels in detail te gaan beschrijven... weet echter dat het fantastisch lekker en verfijnd was.
Tijdens de maaltijd kregen wij deskundige uitleg van Jonas en ook Simon was niet veraf om onze vragen te beantwoorden.
Een Japanse maaltijd zou echter niet volledig tot zijn recht komen als er geen sake bij geserveerd zou worden. Bij ieder gerecht kregen wij een andere sake aangeboden, die eerst deskundig werd voorgesteld door Jonas en die, wat achteraf bleek, de foodpairing met glans kon doorstaan.



Wij dankten Jonas en zijn team voor deze zeer geslaagde culinaire en leerrijke ervaring met een gemeend

とても美味しかったです!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten