Ingrediënten aanbod

KORTRIJK – Home Oriental
Tot voor kort was het aanbod van groenten en ingrediënten in droge of diepvriestoestand bij Home Oriental  voornamelijk geënt op Aziatische landen zoals Cambodja, Thailand en Vietnam. Ingevolge de grote vraag echter werd het aanbod eenvoudige Japanse ingrediënten uitgebreid zodat een trip naar Antwerpen of Brussel niet direct meer een noodzaak is.
Adres:  Home Oriental  - Brugsesteenweg 86 te 8500 Kortrijk (West-Vlaanderen).
Openingsuren: van dinsdag tot en met zondag van 09.30 tot 19.00 uur.
Telefoon: 056 712832 of GSM 0478 92 59 07.
http://www.home-oriental.be

BRUGGE  -  RaanAsia
Bijna vijf jaar geleden opende Raan Asia een Oosterse supermarkt aan de rand van Brugge. De ruime winkel heeft een behoorlijk indrukwekkend assortiment producten met zowel food ( waaronder heel wat verse groenten en diepvries) als non food uit landen als Thailand (de specialisatie), Filippijnen, Japan, China, Korea, en zoveel meer.
Wij waren afgestapt om enkele Japanse specialiteiten te vinden voor het maken van een Okonomiyaki maar ondanks het mooie aanbod Japanse producten vonden wij er jammer genoeg niet wat wij zochten en keerden met lege handen terug huiswaarts.
Adres : Oostendsesteenweg 135 te 8000 (Sint-Pieters)Brugge (West-Vlaanderen)
Openingsuren : dinsdag tot zondag open van 10 tot 18 u (in de winter ) en 19 u in de zomer.
Telefoon : 0475/659523
info@RaanAsia.be
http://www.raanasia.be


BRUSSEL - Tagawa Vleurgat
De shop ken ik al jaren maar was toch enigszins verrast van de vernieuwde aanpak. Waar je vroeger heel wat ingrediënten kon vinden ligt de klemtoon nu op een uitgebreid aanbod van kant en klare gerechten zo mee te nemen uit het koelvak. Voor de sake liefhebbers staat hier ook een mooi aanbod aan lekkere en betaalbare sake's.
Adres : Vleurgatsesteenweg 119 te 1000 Brussel
Openingsuren : maandag tot zaterdag open van 10 tot 19 uur
Telefoon : 02 6473051
sales@tagawa.eu
http://www.tagawa.eu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten